«Проект Power»: Джеймі Фокс проти Палаючої людини в новому фрагменті екшену від Netflix

15 серпня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри свого нового супергеройського екшену «Проект Power» компанія Netflix опублікувала в мережі його найгарячіший фрагмент в прямому і переносному сенсах.

«Проект Power» показує, що на вулицях Нового Орлеана з'явилася нова чарівна таблетка, яка рівно на 5 хвилин наділяє людей різними суперздібностями. Підліток-дилер і місцевий коп повинні об'єднатися з колишнім солдатом і відправитися на пошуки групи, що стоїть за її створенням і приховує від споживача серйозний побічний ефект.

Це розслідування приводить Майора (Джеймі Фокс) в нетрі, де він знаходить дилера Ньюта (Машин Ган Келлі) і вирішує його допитати. Але той не дуже хоче ділитися з ним інформацією щодо таблетки і приймає одну сам, перетворюючись на Палаючу людину.

Що з цього виходить, дивіться самі.

Роль підлітка-дилера Робін виконує Домінік Фішбек, а копа Френка, який намагається докопатися до правди і зупинити хаос, грає Джозеф Гордон-Левітт.

Режисерами цього супергеройського екшену виступають Генрі Джуст і Еріель Шульман, які зняли фільми «Паранормальне явище 3» і «Нерв».

984 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: