Меган Фокс поділилася гарячим фото зі своїм новим коханим Машин Ган Келлі

17 серпня 2020,  16:05 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Трансформери» Меган Фокс вирішила не приховувати своїх почуттів до репера Машин Ган Келлі, опублікувавши в соцмережах зізнання в коханні.

На початку серпня Фокс потрясла Інтернет, поділившись чорно-білою фотографією, на якій вони з Келлі позують у дзеркалі в рушниках, ніби щойно вийшли з душу (або басейну).

В описі актриса сказала:

Занадто прекрасний хлопець... Моє серце твоє.

Фокс і Келлі познайомилися на зйомках фільму «Midnight in the Switchgrass», але зустрічатися стали зовсім нещодавно після її розлучення з чоловіком Браяном Остіном Гріном, з яким вона була разом з 2004 року.

У травні актриса знялася в новому відео Келлі «Bloody Valentine» («Кривава валентинка»), де він також відверто зізнається їй у коханні.

Зараз Фокс можна побачити в найближчому кінотеатрі в сімейному фільмі «Думай як пес», чия прем'єра відбулася 13 серпня, а вже у цей четвер, 20 серпня, вона буде боротися з терористами і левами в екшен-трилері «Хижачка».

Тим часом Келлі грає дилера, який самозаймається, в супергеройському екшені від Netflix «Проект Power», чия прем'єра була в п'ятницю.

2489 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: