Хто зіграє королівську трійцю в фінальних сезонах серіалу «Корона»?

17 серпня 2020,  20:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Творці хітового історичного серіалу «Корона» знайшли ще три ідеальні кандидатури на ролі королеви Єлизавети, принца Філіппа та принцеси Маргарет в особах Імелди Стонтон, Джонатана Прайса та Леслі Менвілл.

Стримінгова платформа Netflix вирішила продовжити серіал «Корона» на 5 і 6 сезони, які розкажуть про новий період в житті королеви та її родини.

Цього разу королеву Великої Британії Єлизавету втілить Імелда Стонтон, яку ви можете знати завдяки ролі Долорес Амбридж в Поттеріані. На її рахунку є по 1 номінації на премії «Оскар» і «Золотий глобус» та 1 премія BAFTA.

Її чоловіком принцом Філіппом стане зірка серіалу «Гра престолів» і номінант на премію «Оскар» Джонатан Прайс, а її молодшу сестру принцесу Маргарет зіграє номінантка на премію «Оскар» Леслі Менвілл, яку ви можете знати завдяки драматичному серіалу «Куртизанки».

У 1 і 2 сезонах «Корони» ці ролі виконували Клер Фой, Метт Сміт і Ванесса Кірбі, а в 3 і 4 сезонах цю королівську трійцю грають актори Олівія Колман, Тобайас Мензіс і Хелена Бонем Картер.

Прем'єра 4 сезону серіалу «Корона», який нещодавно отримав 13 номінацій на престижну телепремію «Еммі», очікується пізніше в 2020 році.

988 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: