Зірка «Надприродного» Дженсен Еклс стане супергероєм у серіалі «Хлопаки»

17 серпня 2020,  23:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового фентезі «Надприродне» Дженсен Еклс розкрив, що вже зайнятий підготовкою до своєї ролі в 3 сезоні супергеройського серіалу «Хлопаки». І навіть повідомив, кого він у ньому зіграє.

42-річний актор, відомий завдяки ролі Діна Вінчестера в серіалі «Надприродне», поділився сьогодні в соцмережах відео з підписом:

Я все думав про те, що буду робити... коли «Надприродне» нарешті закінчиться в цьому році. І тут мене осінило.

Відео показує, як бородатий Еклс думає про майбутнє, як раптом в нього кидають коміксом «Хлопаки», і він починає його читати та посміхатися.

Він з'явиться в 3 сезоні серіалу в образі супергероя Солдатика (Soldier Boy), який, як і Капітан Америка у всесвіті Marvel, бився у часи Другої світової війни і став першим супергероєм-зіркою у світі «Хлопаків».

Шоураннер серіалу є Ерік Кріпке, творець «Надприродного», одразу ж запропонував Еклсу цю роль, оскільки їм дуже подобається працювати разом і той йому як брат. Про це він розповів у своїй заяві з приводу кастинга Солдатика:

Коли я був дитиною, у мене була божевільна, неймовірна мрія забезпечити Дженсена Еклса оплачуваною роботою. І я радий повідомити, що ця мрія збулася. Дженсен є дивовижним актором і ще кращою людиною, пахне, як гарячі печеньки з шоколадною стружкою, і я вважаю його своїм братом. В якості Солдатика, найпершого супергероя, він принесе в цю роль стільки гумору, пафосу і небезпеки. Не можу дочекатися, коли знову буду з ним разом на знімальному майданчику, і ми принесемо трохи «Надприродного» до «Хлопаків».

Тим часом екранний брат Еклса Джаред Падалекі готується до того, що зіграє головну роль в новому серіалі «Вокер» про техаського рейнджера.

А ми поки з нетерпінням рахуємо дні до прем'єри 2 сезону «Хлопаків», яка відбудеться 4 вересня. Новий фрагмент його прем'єрної серії дивіться тут.

3016 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: