Зйомки «Горця» з Генрі Кавіллом нарешті відбудуться у 2025 році

9 липня 2024,  09:53 | Новини фільмів

Ми все ж таки отримаємо перезапуск франшизи «Горець» за участю Супермена. Актор Генрі Кавілл вирушить на його знімальний майданчик наступного року, як розкрив режисер фільму Чад Стахелскі, творець «Джона Уіка».

Пригодницька стрічка «Горець», де зірка хітового серіалу «Відьмак» втілить безсмертного воїна з Шотландії, відомого як Горець, є одним з найочікуваніших перезапусків, заснованих на культовому фільмі 1980-х років. І її режисер теж з нетерпінням чекає початку її знімального процесу, що стартує на початку 2025 року, як він розкрив під час кінофестивалю на Мальті в інтерв'ю для сайту Collider:

Ми починаємо зйомки у січні. В понеділок я вирушаю до Шотландії, щоб остаточно визначитися з локаціями [для зйомок]. У нас є правильні люди, у нас є правильний акторський склад, у нас є правильні тренери, тож це здебільшого про те, як усе це об'єднати і зробити щось [нове].

Під «чимось новим» Стахелскі має на увазі битви на мечах, з якими Кавілл вже має багатий досвід завдяки серіалу «Відьмак». Побачимо, що у них вийде створити разом.

Новина про те, що зйомки перезапуска «Горця» вже не за горами, має потішити шанувальників франшизи (та Кавілла), адже цей перезапуск планується ще з 2008 року. І якщо «Горець» нарешті знімуть у 2025 році, то його прем'єру варто чекати у 2026, але поки це лише оптимістичне припущення.

Цього року Кавілла можна було побачити в шпигунському екшні «Арґайл» та у новому військовому фільмі Гая Річі «Міністерство неджентльменської війни».

290 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: