Ендрю Гарфілд, Флоренс П'ю і трагічна історія кохання у трейлері «We Live in Time»

11 липня 2024,  09:00 | Новини фільмів

Офіційний трейлер драматичної стрічки «We Live in Time» від студії A24 показує нам альтернативний всесвіт, де Людина-павук закохується у Чорну вдову.

У фільмі «We Live in Time» номінанти на премію «Оскар» Ендрю Гарфілд та Флоренс П'ю, також відомі за ролями Пітера Паркера/Людини-павука та Єлени Бєлової/Чорної вдови у екранізаціях коміксів Marvel, зіграють нещодавно розлученого чоловіка Тобіаса та талановитого шеф-кухаря Алмут, життя яких назавжди змінюється, коли їх зводить разом випадок. Як розкриває трейлер, Алмут випадково збиває Тобіаса своєю автівкою, а тоді везе його до лікарні. Так починається їхня історія кохання.

Біля режисерського керма проєкту знаходиться Джон Краулі, який працював над хітовим серіалом «Справжній детектив» та зняв стрічки «Бруклін» і «Щиголь».

На початку року П'ю втілила принцесу Ірулан у фантастичному блокбастері Дені Вільньова «Дюна: Частина друга», а зараз акторки зайнята зйомками супергеройського екшну «Громовержці» від Marvel Studios.

Прем'єра драми «We Live in Time» відбудеться восени в рамках Міжнародного кінофестивалю в Торонто, який пройде з 5 по 15 вересня.

264 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: