Вийшов розширений трейлер другого сезону серіалу «Володар перснів: Персні влади»

27 липня 2024,  08:48 | Новини серіалів

Як і очікувалося, в рамках конвенції San Diego Comic-Con було представлено офіційний трейлер майбутніх серій фентезійного серіалу «Володар перснів: Персні влади», який (на радість усім шанувальникам Толкіна) йде аж три з половиною хвилини.

Разом з трейлером ми отримали детальний опис другого сезону:

Саурон повернувся. Вигнаний Ґаладріель, не маючи ані армії, ані союзників, Темний лорд, що повстає, тепер повинен покладатися на власну хитрість, щоб відновити свою могутність та прослідкувати за створенням Перснів влади, які дозволять йому підкорити всіх народів Середзем’я своїй зловісній волі. Спираючись на епічний розмах та амбіції першого сезону, другий сезон серіалу «Володар перснів: Персні влади» від Amazon накриває навіть найулюбленіших і найвразливіших персонажів наростаючою хвилею темряви, змушуючи кожного з них шукати своє місце у світі, який дедалі ближче підходить до межі катастрофи. Ельфи та гноми, орки та люди, чарівники та хутроноги… у міру того, як дружба стає напруженою, а королівства починають розпадатися, сили добра борються дедалі хоробріше, щоб зберегти те, що для них найважливіше... одне одного.

Тим часом третій постер нового сезону серіалу зі всесвіту «Володаря перснів» був присвячений гномам і розкриває, що у майбутніх серіях вони отримають свої сім перснів. Першими свої Персні влади викували ельфи наприкінці першого сезону, і один з цих перснів носитиме Ґаладріель (Морвед Кларк).

Також нещодавно нові кадри розкрили, що у другому сезоні ми нарешті познайомимося з легендарним персонажем Толкіна Томом Бомбаділом (Рорі Кіннер).

У ролі лиходія Саурона та ельфа Елронда повертаються Чарлі Вікерз та Роберт Арамайо. Хороброго ельфа Арондіра знову зіграє Ісмаель Круз Кордова.

Серіал «Володар перснів: Персні влади» повертається з новими серіями 29 серпня. Другий сезон складатиметься з 8 серій, як і перший.

320 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: