Тизер серіалу «Декстер: Першородний гріх» розкриває повернення Майкла С. Голла

29 липня 2024,  10:40 | Новини серіалів

На конвенції San Diego Comic-Con було представлено перший тизер очікуваного міні-серіалу «Декстер: Першородний гріх» («Dexter: Original Sin»), який буде приквелом «Декстера». Молодого Декстера Моргана тут втілить актор Патрік Гібсон, він же принц Ніколай Ланцов у фентезі «Тінь і кістка».

Події міні-серіалу «Декстер: Першородний гріх» будуть розгортатися у 1991 році у Маямі та слідуватимуть за студентом Декстером, який вдосконалює свої навички вбивці за допомогою та підтримкою свого прийомного батька Гаррі. У своєму батькові він знаходить розраду та розуміння, особливо коли його кровожерливі пориви зростають, і їх більше неможливо ігнорувати. Будучи його єдиною довіреною особою, Гаррі навчає Декстера коду, розробленому для того, щоб допомогти йому знаходити та вбивати тих людей, які заслуговують на смерть, уникаючи при цьому потрапляння в руки правоохоронних органів. Це стає особливим викликом для молодого Декстера, оскільки він починає проходити стажування у відділі поліції Маямі.

Тизер створено у стилі знаменитої заставки серіалу «Декстер», і в кінці відео розкриває, що Майкл С. Голл, той самий Декстер, буде внітрішнім голосом головного героя. А ще він виступає виконавчим продюсером приквела.

Ви також можете побачити у тизері прийомного батька Декстера Гаррі Моргана та його прийомну сестру Дебру. Їх грають Крістіан Слейтер та Моллі Браун.

Компанію їм складуть зірка серіалу «Баффі — переможниця вампірів» Сара Мішель Геллар та зірка «Анатомії Грей» Патрік Демпсі.

Прем'єра міні-серіалу «Декстер: Першородний гріх» відбудеться у 2025 році.

332 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: