Зірка «Білосніжки» Ґаль Ґадот розповіла, чому захотіла зіграти Злу королеву

17 серпня 2024,  10:45 | Новини фільмів

Акторка Ґаль Ґадот стала всесвітньо відомою завдяки ролі супергероїні Диво-жінки, проте тепер вона готова дивувати глядачів у ролі Злої королеви у рімейку «Білосніжки», який ми побачимо у 2025 році.

В інтерв'ю для журналу People, яке відбулося минулого року на конвенції D23 Expo, Ґадот розповіла про те, як відбувався процес її перетворення на знамениту лиходійку з мультфільму «Білосніжка та сім гномів»:

Я хотіла переконатися в тому, що ми залишаємо її чудовою та смачною [лиходійкою] і розуміємо її мотиви. Тоді зло стає цікавим, а не просто плоским.

Роль Білосніжки в майбутньому рімейку від Disney виконує Рейчел Зеґлер, і Ґадот акцентує увагу на стосунках їхніх героїнь, що будуть центром сюжету:

Для мене було важливо переконатися у тому, що Королева зла не просто заради того, щоб бути злою. В ній є глибина. Стосунки між цими двома персонажами дивним чином схожі на стосунки матері та дочки. Це те, що відбувається з жінкою, коли вона відчуває, що вона більше не релевантна, що з нею може відбутися [після такого усвідомлення].

Ґадот так гарно вжилася в роль лиходійки, що відчувала на зйомках, як оточуючі її лякаються, хоча зазвичай вона дуже відкрита людина і вміє привернути до себе людей, зробити так, щоб їм було комфортно в її компанії.

Зеґлер підтверджує ці слова, кажучи, що вона дійсно лякала, коли була в костюмі Злої королеви, разом «з чорною помадою, довгими нігтями та віями». Проте у перервах між сценами акторки «багато сміялися» та співали пісні з фільму «Бріолін».

В український прокат «Білосніжка» вийде 20 березня 2025 року.

198 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: