Мережу зворушила остання фотосесія Шеннен Догерті: «Дякую тобі, що ти була собою!»

26 серпня 2024,  20:13 | Новини зірок

Перукар Адір Абергель поділився у соцмережах фотосесією за участю зірки культового серіалу «Всі жінки – відьми» Шеннен Догерті. Акторка померла у віці 53 років, тож, на жаль, ця фотосесія стала останньою в її житті.

Опублікувавши здебільшого чорно-білі світлини за участю Догерті (та себе) в Instagram, голлівудський перукар згадав зірку телеекрану теплими словами за якими відчувається, що вони були близькими друзями:

Я люблю тебе Шеннен Догерті, ти стільки дала усім нам і мала такий вплив [на нас]!!! Я сумуватиму за тобою. Мені подобалося робити ці світлини з тобою, що стали останньою фотосесією у твоєму житті. Спочивай з миром. Дякую тобі, що ти була собою!

Шанувальники акторки «з робитим серцем» залишили під постом багато коментарів зі співчуттям, зазначивши, що вони «дуже засмучені» і «посилають багато любові».

Догерті, найбільш відома за роллю Прю Галлівелл у серіалі «Всі жінки – відьми» та роллю Бренди Волш у серіалі «Район Беверлі Гіллз», дізналася про свій жахливий діагноз рак грудей третьої стадії у 2015 році. З того часу вона сміливо боролася з цією хворобою, продовжуючи зніматися та займатися різними проєктами. У 2017 році Догерті оголосила, що у неї ремісія, проте вже у 2019 році рак повернувся.

Незадовго до своєї смерті акторка почала записувати подкаст про серіал «Всі жінки – відьми» разом зі своїми друзями та колегами Голлі Марі Комбс (Пайпер Галлівелл), Браяном Краузе (Лео Ваятт) та Дрю Фуллером (Кріс Галлівелл). На жаль, вони встигли записати лише кілька випусків.

200 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: