«Ходячі мерці: Деріл Діксон»: вийшов трейлер другого сезону, що називається «Книга Керол»

5 вересня 2024,  17:39 | Новини серіалів

У вересні повертається з новими серіями пригодницький серіал «Ходячі мерці: Деріл Діксон», який є продовженням хітового серіалу «Ходячі мерці» про одного з його ключових героїв Деріла Діксона у втіленні Нормана Рідуса.

Серіал розповідає про нові пригоди Деріла Діксона у Франції, куди він вирушає, щоб далі боротися з зомбі-апокаліпсисом. Трейлер показує, як Деріл та його нова французька подруга Ізабель, яку грає зірка Поттеріани Клеманс Поезі, опиняються на острові Мон-Сен-Мішель.

Другий сезон отримав підзаголовок «Книга Керол», тож він покаже довгоочікуване возз'єднання Деріла з Керол. Її знову зіграє Мелісса МакБрайд. Цей спін-оф спочатку мав розповідати про спільні пригоди Деріла та Керол, проте акторка не змогла знятися у першому сезоні через логістичні проблеми.

Шанувальники цієї знаменитої героїні пишуть у соцмережах, що «Франція не готова до Керол», а також висловлюють сподівання, що «Керол поверне Деріла додому», і чекають побачити реакцію Деріла на те, що Рік повернувся (ми теж цього чекаємо). Раніше цього року вийшов серіал «Ходячі мерці: Ті, що вижили» про Ріка та Мішонн.

Возз'єднання Деріла та Керол відбудеться 29 вересня.

171 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: