Акторка з «Гаррі Поттера» з'явиться у новому сезоні «Бріджертонів»

24 вересня 2024,  20:00 | Кастінг

Пам'ятаєте акторку Кеті Льюнг, яка грала Чо Чанґ у фільмах про Гаррі Поттера? Вона приєдналася до касту четвертого сезону хітового серіалу «Бріджертони». І ні, вона не буде однією з претенденток на руку Бенедикта (це будуть її доньки).

Перший сезон серіалу «Бріджертони» розповів про заміжжя Дафни Бріджертон, другий сезон показав, як Ентоні Бріджертон зустрів свою дружину, а третій був присвячений одруженню Коліна Бріджертона (та Франчески Бріджертон). Тепер на черзі Бенедикт Бріджертон у втіленні Люка Томпсона.

Його майбутню дружину Софі Бек, з якою Бенедикт познайомиться на балі-маскараді, зіграє зірка науково-фантастичного серіалу «Halo» Єрін Ха. Зйомки четвертого сезону вже розпочалися, тож ми отримали стильну фотосесію з його головними акторами, яку ви можете переглянути у нашій галереї.

Стримінговий сервіс Netflix повідомляє, що зірка Поттеріани у майбутніх серіях «Бріджертонів» втілить леді Арамінту Ґан. Двічі заміжня і двічі овдовіла Арамінта має двох дочок, які дебютують на шлюбному ринку цього сезону, і вона відчуває тиск, щоб видати принаймні одну зі своїх дівчат заміж. Арамінту описують як «чудову, проникливу й прямолінійну», а також вона «погано реагує, коли щось — або хтось — загрожує її положенню в суспільстві».

Так, вам не здалося. Льюнг втілить матір, у якої дві дорослі доньки. Коли Дафна дебютувала у вищому суспільстві, їй було 18 років, тож, хоча у це й складно повірити, це виглядає можливим, бо Льюнг вже 37 років, тож її героїня могла народити у 19 років (у той час це було нормою одружитися рано і одразу народити дітей).

Доньок Арамінти Розамунд Лі та Позі Лі зіграють акторки Мішель Мао та Ізабелла Вей. Розамунда буде старшою донькою, яка покладе своє око на Бенедикта.

Нові серії «Бріджертонів» вийдуть аж у 2026 році. Четвертий сезон буде адаптацією роману письменниці Джулії Квінн «Пропозиція джентльмена».

145 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: