Фільм «Людина-павук 4» за участю Тома Голланда вийде у 2026 році

28 жовтня 2024,  12:46 | Новини фільмів

Завдяки престуру Тома Голланда, присвяченого його новому бренду безалкогольного пива, ми продовжуємо дізнаватися деталі про майбутній блокбастер «Людина-павук 4», де він знову втілить Людину-павука.

З'явившись на шоу Джиммі Феллона, виконавець ролі Пітера Паркера у всесвіті Marvel розкрив, що зйомки фільму «Людина-павук 4» відбудуться наступного літа, а тепер сайт THR повідомляє, що Sony планує випустити його в кінотеатри 24 липня 2026 року.

Разом з Голландом у майбутньому сольнику Людини-павука повернеться його дівчина Зендея, яка грає кохану Пітера Паркера. Режисером стрічки буде Дестін Деніел Креттон, який зняв для Marvel кінокомікс «Шан-Чі та легенда десяти кілець».

Четвертий сольник Людини-павука вийде майже через три місяці після блокбастера «Месники: Думсдей», де Роберт Дауні мол. повернеться до всесвіту MCU в ролі лиходія Доктора Дума. Очевидно, що ці фільми будуть пов'язані між собою, адже Людина-павук є одним з Месників (цікаво, що в Месники його посвятив якраз Тоні Старк, якого також грав Дауні мол.).

Раніше цього місяця Голланд повідомив, що вони з Зендеєю вже прочитали чорновий сценарій четвертого фільму про Людину-павука, і цей сценарій «запалив в ньому вогонь».

Отже, літо 2026 року буде літом Тома Голланда, адже 17 липня 2026 року в прокат вийде новий фільм Крістофера Нолана, де актор зіграє разом з Меттом Деймоном.

64 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: