Події «Фантастичної четвірки» будуть розгортатися в альтернативному минулому

4 июля 2024,  10:24 | Новости фильмов

Головний бос Marvel Studios Кевін Файгі повідомив, що події майбутнього кінокоміксу «Фантастична четвірка» режисера Метта Шекмана будуть розгортатися «в 1960-х роках», проте «не в нашому світі».

У лютому ми нарешті дізналися, хто зіграє нову Фантастичну четвірку у всесвіті MCU, а тепер Файгі, незважаючи на всю секретність проєктів Marvel, поділився деякими деталями про цей очікуваний блокбастер.

В інтерв'ю для The Official Marvel Podcast голова Marvel Studios підтвердив, що постер «Фантастичної четвірки» не просто так було створено у стилі 1960-х, бо саме тоді ми познайомимося з цими супергероями.

Проте це будуть не звичні нам 1960-і роки, а інший всесвіт, каже Файгі:

Багато розумних людей помітило, що цей міський пейзаж не зовсім схожий на той Нью-Йорк, який ми знаємо або який існував у 60-х роках у нашому світі.

Також основний продюсер супергеройських блокбастерів зізнався, що зйомки супергеройського екшну «Фантастична четвірка», де головні ролі виконають Педро Паскаль, Ванесса Кірбі, Джозеф Квінн та Ебон Мосс-Бакрак, розпочнуться вже у липні. Його прем'єра запланована на 24 липня 2025 року.

279 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: