«Дім дракона»: хто з ключових персонажів (і драконів) загинув у четвертій серії нового сезону

14 июля 2024,  09:44 | Новости сериалов

Поки ми чекаємо виходу наступної серії хітового фентезі «Дім дракона» від HBO, давайте згадаємо драматичні події його четвертої серії другого сезону, що показала епічну битву драконів у Вестеросі.

Обережно, далі йдуть спойлери про події четвертої серії.

Рейніра (Емма Д’Арсі) нещодавно зрозуміла, що війни ніяк не уникнути, тож вирішила відправити у битву з військом Зелених, яке очолив Крістен Коул (Фаб'єн Франкель), принцесу Рейніс (Ів Бест) верхи на драконі Мейліс, найбільшому драконі Чорних.

Проте Крістен був готовий до цього і влаштував засідку для Рейніс та Мейліс. У лісі біля поля битви на появу дракона Чорних очікував Еймонд (Юен Мітчелл) разом з Вагар, що є найбільшим драконом у Вестеросі.

Але на поле битви неочікувано увірвався Ейгон (Том Глінн-Карні) верхи на своєму драконі Санфаєрі, і Мейліс майже їх перемогла, якби не втрутилися Еймонд та Вагар.

В результаті першої епічної битви драконів загинула Рейніс та Мейліс, а також з неба впали Ейгон та Санфаєр (причому цьому посприяв його брат Еймонд, який в останні секунди серії зовсім не виглядав засмученим).

Чи вижив Ейгон, нам залишається лише гадати, проте навряд чи сценаристи так швидко вбили б настільки важливого персонажа з команди Зелених.

П'ята серія нового сезону «Дому дракона» вийде 14 липня.

418 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: