Артур Флек повертається: дивіться новий трейлер фільму «Джокер: Божевілля на двох»

23 июля 2024,  14:43 | Новости фильмов

Хоакін Фенікс знову грає роль божевільного Артура Флека, за яку він отримав премію «Оскар», в офіційному трейлері продовження скандального фільму «Джокер», який ви вже можете подивитися з українським дубляжем.

У сиквелі під назвою «Джокер: Божевілля на двох» Артур Флек (Хоакін Фенікс) є в'язнем лікарні Аркхем, де він очікує на суд через злочини, скоєні ним в образі Джокера. Розриваючись між двома особистостями, Артур не лише пізнає справжнє кохання, а й також віднайде музику, яка завжди грала всередині нього.

Цим «справжнім коханням», яке пізнає Артур у сиквелі, буде Харлі Квінн, його не менш божевільна подружка з коміксів DC. Роль Харлі грає Леді Гага (тож не чекайте тут побачити зірку «Загону самогубців» Марго Роббі).

Також у цьому трилері з нотками мюзикла знявся відомий ірландський актор Брендан Глісон, який грав Дикозора Муді у культовій франшизі про Гаррі Поттера.

Українська прем'єра фільму «Джокер: Божевілля на двох» відбудеться у кінотеатрах 3 жовтня. Режисером продовження пригод Джокера виступає Тодд Філліпс.

Читайте також: Усі супергеройські фільми 2024 року.

337 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: