Г'ю Джекман та Дафні Кін возз'єдналися на прем'єрі фільму «Дедпул і Росомаха»

24 июля 2024,  10:56 | Новости фильмов

Минулого тижня фінальний трейлер блокбастера від Marvel Studios «Дедпул і Росомаха» розкрив камео доньки Логана, а тепер актори Г'ю Джекман та Дафні Кін порадували шанувальників своїм зворушливим возз'єднанням на прем'єрі.

Вперше Дафні втілила мутантку Лору, відому як X-23, у хітовій супергеройській стрічці «Логан» 2017 року, що була номінована на премію «Оскар». В ході подій фільму Логан/Росомаха дізнався, що Лора має його ДНК, тож фактично приходиться йому донькою.

У світі Людей Ікс та MCU Лора володіє тими самими здібностями, що й Росомаха, включаючи надшвидку регенерацію та адамантієві кігті, і ми знову побачимо її на великому екрані в екшні Шона Леві «Дедпул і Росомаха».

На честь цього Дафні відвідала американську прем'єру фільму «Дедпул і Росомаха», де весело позувала перед фотографами разом зі своїм екранним батьком Г'ю Джекманом. Дуже чекаємо їхнього возз'єднання у кіно. Як натякає фінальний трейлер блокбастера, воно обіцяє бути дуже емоційним.

В український прокат очікувана пригода Дедпула і Росомахи, де Дедпула знову втілить Раян Рейнольдс, виходить вже завтра, 25 липня. Купуйте квитки на фільм «Дедпул і Росомаха» на нашому сайті.

272 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: