Новий Капітан Америка відвідав прем'єру екшну «Дедпул і Росомаха»

24 июля 2024,  11:59 | Новости фильмов

Ласкаво просимо до MCU! Актор Ентоні Макі привітав легендарних мутантів Дедпула та Росомаху у кіновсесвіті Marvel, особисто з'явившись на прем'єрі супергеройського фільму «Дедпул і Росомаха».

45-річний актор блокбастерів про пригоди Месників, який став новим Капітаном Америка, відвідав світову прем'єру супергеройського екшну «Дедпул і Росомаха», який офіційно приведе мутантів та Людей Ікс до всесвіту MCU.

Поділившись фотографіями з події, Макі написав в Instagram, згадавши, що знімався разом з Г'ю Джекманом у стрічці Шона Леві «Реальна сталь»:

Наштовхнувся на кількох друзів, з якими відбулося швидке возз'єднання фільму «Реальна сталь»! LFG!!! Не можу ще з більшим захопленням чекати, як ці двоє надирають зади! Тільки @vancityreynolds може змусити @thehughjackman бути настільки сексуальним! @marvelstudios @slevydirect

Макі втілить нового Капітана Америка, яким став його герой Сем Вілсон, колишній Сокіл, у майбутньому кінокоміксі «Капітан Америка: Чудесний новий світ», що вийде у 2025 році. Дивіться його перший трейлер тут.

В український прокат очікувана пригода Дедпула і Росомахи, де Дедпула знову втілить Раян Рейнольдс, виходить вже завтра, 25 липня. Купуйте квитки на фільм «Дедпул і Росомаха» на нашому сайті.

271 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: