Екшн «Бордерлендз» з тріском провалився в прокаті

21 августа 2024,  11:52 | Бокс-офис

Схоже, що у світі екранізацій відеоігор знов настала криза. Пригодницька стрічка Елая Рота «Бордерлендз» змогла заробити всього 20 мільйонів доларів.

Після провального прем'єрного вікенду в американському прокаті, який приніс екранізації Рота $8,6 млн, справи екшну «Бордерлендз» продовжують стрімко йти вниз. За 13 днів світового прокату фільм заробив всього $20,9 млн, з яких $7,0 млн йому принесли глядачі за межами Америки. Бюджет стрічки складає $100 млн, тож на сиквел очікувати не доведеться.

Дебютувавши в американському прокаті на 4-му місці (він поступився фільмам «Дедпул і Росомаха», «Покинь, якщо кохаєш» та «Смерчі»), у свій другий вікенд екшн «Бордерлендз» опинився аж на 10-му місці. Не врятував його і той факт, що головну героїню втілює володарка премії «Оскар» Кейт Бланшетт.

Тим часом бокс-офісом править нова пригода Дедпула і Росомахи за участю Раяна Рейнольдса та Г'ю Джекмана, яка вже заробила у світі $1,15 млрд.

У третьому «Дедпулі», ведучи тихий спосіб життя, Вейд Вілсон потрапляє в організацію «Управління часовими змінами» (УЧЗ), що змушує його повернутися до альтер-его Дедпула та змінити історію за допомогою Росомахи.

299 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: