Третій сезон «Бріджертонів» показав одразу два весілля

30 июня 2024,  11:53 | Новости сериалов

Фінальні серії нового сезону хітової костюмованої мелодрами від Netflix «Бріджертони» порадували шанувальників не одним, а одразу двома весіллями Бріджертонів. Хто ще зі знаменитого сімейства відправився під вінець?

Обережно, далі йдуть спойлери про третій сезон серіалу «Бріджертони».

Третій сезон «Бріджертонів» був присвячений роману Коліна Бріджертона (Люк Ньютон) та Пенелопи Фезерінґтон (Нікола Кохлан), тож їхнє весілля у сьомій серії не стало ні для кого сюрпризом, хоча шлях до цього був тернистий, адже Колін дізнався, що Пенелопа є Леді Віслдаун, і йому було дуже непросто це прийняти.

Але це виявилося не єдине весілля у родині Бріджертонів цього сезону. Більш скромна церемонія очікувала скромну Франческу Бріджертон (Ганна Додд), яка у восьмій серії вийшла заміж за іншого інтроверта Джона Стірлінга, лорда Кілмартіна (Віктор Еллі).

Проте в одному з романів письменниці Джулії Квінн, які є основою цього серіалу, Джон (обережно, зараз буде спойлер) помирає незабаром після весілля, тож історія Франчески отримає продовження. На це також натякнуло доленосне знайомство дівчини з кузиною Джона Мікаелою (Масалі Бадуза), що відбулося наприкінці сезону.

Яке з цих весіль вам сподобалося найбільше? Пишіть у коментарях.

Серіал «Бріджертони» вже продовжено на четвертий сезон.

121 

Написать комментарий

Тема:

Форум

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: