Топ-5 веселих комедій про обмін тілами

18 июля 2024,  10:44 | Статьи | Автор: Олена Стрельбицька

На честь новини про те, що фентезійна комедія «Чумова п'ятниця» отримає продовження, ми вирішили створити добірку стрічок про обмін тілами, які покращують настрій і відволікать від тяжких реалій.

Культова комедія за участю Ліндсі Лохан та Джеймі Лі Кертіс, яку можна вважати еталоном жанру фільмів про обмін тілами. За сюжетом, після сварки донька-тінейджер Анна міняється тілами зі своєю матір'ю Тесс, яка знову збирається заміж.

Одна з найкращих комедій Роба Шнайдера, де він втілює 30-річного невдаху-грабіжника, який випадково міняється тілами з популярною старшокласницею Джессікою. У ролі справжньої Джессіки Рейчел МакАдамс.

Головними героями комедії режисера Девіда Добкіна, які міняються місцями, виступають давні друзі, безтурботний холостяк Мітч і зразковий сім'янин Дейв, яких грають Раян Рейнольдс та Джейсон Бейтман.

Так, стрічки про обмін тілами знімають не тільки в Голлівуді. У цій французькій комедії тілами міняється уся родина: чоловік, дружина, діти, а також їхня бабця! У головних ролях відомі французькі актори Франк Дюбоск та Александра Ламі, які грають подружжя.

Нова комедія від Netflix за участю Дженніфер Гарнер та Еда Гелмса, де вони грають батьків, які за кілька днів до Різдва через рідкісну подію космічного масштабу міняються тілами зі своїми дітьми-підлітками… і вдома настає хаос.

Які ваші улюблені комедії про обмін тілами? Пишіть у коментарях.

338 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: