Майкл Кітон і Вайнона Райдер вирушають у потойбіччя в новому трейлері «Бітлджюс Бітлджюс»

23 июля 2024,  10:06 | Новости фильмов

Представляємо ще один дубльований трейлер пригодницького фентезі «Бітлджюс Бітлджюс», де знаменитого біоекзорциста Бітлджюса знову грає номінант на премію «Оскар» Майкл Кітон, він же Бетмен.

У довгоочікуваному сиквелі культової стрічки режисера Тіма Бертона «Бітлджюс» після несподіваної сімейної трагедії три покоління родини Дітц повертаються додому у Вінтер-Рівер. Життя Лідії (Вайнона Райдер), яку досі переслідує Бітлджюс, перевертається догори дриґом. Її бунтівна донька-підлітка Астрід (Дженна Ортега) знаходить на горищі таємничий макет міста і випадково відкриває портал до потойбічного світу. Проблеми назрівають в обох світах, тому це лише питання часу, коли хтось тричі вимовить ім'я Бітлджюса (Майкл Кітон). Щойно це станеться, пустотливий демон повернеться і влаштує хаос у своєму фірмовому стилі.

Новий трейлер розкриває, що Астрід опиняється у пастці в потойбічному світі, тож Лідія викликає Бітлджюса, щоб він допоміг їй врятувати доньку.

Ви також можете знати Кітона за роллю супергероя Бетмена у фільмах Бертона та роллю суперлиходія Стерв'ятника у блокбастері «Людина-павук: Повернення додому». Актор був номінований на премію «Оскар» за головну роль у драматичному фільмі «Бердмен» режисера Алехандро Гонсалеса Іньярріту.

Нове фентезі від режисера хітового серіалу «Венздей», де якраз головну роль виконує Дженна Ортега, вона ж Астрід Дітц, вийде в прокат 5 вересня.

237 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: