Реббека Фергюсон зіграє з Кілліаном Мерфі у фільмі «Гострі картузи»

27 июля 2024,  09:43 | Кастинг

Тепер у нас є ще одна причина з нетерпінням чекати повнометражне продовження хітового серіалу «Гострі картузи» з Кілліаном Мерфі у головній ролі. Адже компанію йому в майбутньому фільмі складе зірка «Дюни» Реббека Фергюсон.

Про участь Реббеки Фергюсон у фільмі «Гострі картузи» повідомила стримінгова платформа Netflix, де й вийде ця стрічка, яку буде створено разом з BBC Film.

Фільм буде продовженням епічної шестисезонної гангстерської саги, події якої розгортаються у Бірмінгемі між 1919 та 1934 роками і розповідають про підйом (а іноді й занепад) родини Шелбі, поки вони живуть у світі, охопленому радикальними соціальними, економічними та політичними змінами.

Кілліан Мерфі повернеться в образі Томаса Шелбі, якого ми востаннє бачили наприкінці шостого сезону, коли він їхав верхи на білому коні, маючи намір розпочати нове життя. Роль Фергюсон тримається у таємниці, проте вони з Мерфі залишаються єдиними офіційно оголошеними членами касту фільму.

Сценарист Стівен Найт дуже радіє, що серіал отримає продовження, та обіцяє, що фільм «Гострі картузи» буде «вибуховим розділом» у всесвіті Томаса Шелбі.

На початку року Мерфі отримав свій перший «Оскар» за головну роль у епічному байопіку про батька атомної бомби «Оппенгеймер».

Прем'єра стрічки «Гострі картузи» очікується у 2025 році.

241 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: