Нарешті вийшов повноцінний трейлер серіалу «Пінгвін» зі всесвіту «Бетмена»

29 июля 2024,  09:26 | Новости сериалов

Невже це справді Колін Фаррелл? Нам знову складно у це повірити після перегляду офіційного трейлера очікуваного міні-серіалу «Пінгвін», де номінант на премію «Оскар» повернеться в образі знаменитого лиходія з коміксів DC.

Кримінальний трилер «Пінгвін» від платформи Max (від каналу HBO) буде продовженням хітового фільму «Бетмен» режисера Метта Рівза, де роль Темного лицаря виконав Роберт Паттінсон. У цьому міні-серіалі Фаррелл повертається в образі кримінального авторитета Освальда «Оза» Кобблпота, також відомого як Пінгвін, який захоплює владу у злочинному світі Ґотем-Сіті.

Головну жіночу (та лиходійську) роль у «Пінгвіні» зіграє зірка культового ситкому «Як я зустрів вашу маму» та романтичної комедії «Зависнути у Палм-Спрінгз» Крістін Міліоті. Вона втілить Софію Фальконе, доньку Кармайна Фальконе з фільму «Бетмен» та серійну вбивцю, яка після виходу з психіатричної лікарні Аркхем починає боротися з Пінгвіном за владу у Ґотемі.

Прем'єра міні-серіалу «Пінгвіні», який буде складатися з 8 серій, відбудеться 19 вересня. Його шоураннеркою виступає Лорен Лефранк.

330 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: