«Гра кілера»: український трейлер бойовика за участю зірок франшизи «Вартові Галактики»

8 августа 2024,  15:12 | Новости фильмов

Зірка супергеройської трилогії «Вартові Галактики» Дейв Батіста грає смертельно хворого кілера з чарівною усмішкою (за словами героїні Софії Бутелли) у дубльованому трейлері нового пригодницького екшну «Гра кілера».

У фільмі «Гра кілера» («The Killer's Game») Батіста зіграє Джо Флада, одного з найкращих найманих вбивць у світі. Смертельно хворий, він вирішує піти з розмахом і назначає рекордну суму за власну голову. Коли кілери вже вирушили на полювання, Джо дізнається, що його діагноз був безглуздою помилкою. Але хто тепер йому повірить? Щоб врятувати власне життя та життя коханої, Джо має дати відсіч найнебезпечнішим «колегам».

Головну жіночу роль у цьому бойовику виконає зірка науково-фантастичної саги Зака Снайдера «Бунтівний Місяць» Софія Бутелла, яку ви також можете знати за стрічками «Kingsman: Таємна служба» з Коліном Фертом та «Мумія» з Томом Крузом.

Також «Гра кілера» покаже возз'єднання Батісти з його колегою по франшизі «Вартові Галактики» Пом Клемент'єфф, яка грає в MCU Богомолицю. Ще у фільмі з'являться Бен КінґсліХранитель часу», «Залізна людина 3»), Террі КрюсНестримні», «Дедпул 2») і Скотт ЕдкінсДжон Уік 4»).

Режисером пригодницького екшну з Драксом у головній ролі виступає Джей Джей ПерріДенна зміна»). Він вийде в український прокат 12 вересня.

На початку року Батіста знову втілив Звіра Раббана у науково-фантастичній стрічці режисера Дені Вільньова «Дюна: Частина друга».

270 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: