Фільм «Конотопська відьма» отримав новелізацію

19 августа 2024,  10:48 | Новости фильмов

З 22 серпня ви можете подивитися у кінотеатрах новий вітчизняний фільм жахів «Конотопська відьма», що розповідає про українську помсту, а з 20 серпня ви зможете прочитати книгу, що розповідає про створення цієї стрічки.

Фільм-помста «Конотопська відьма» розповість про прадавню відьму з Конотопу, яка, закохавшись у звичайного хлопця, зреклася своїх відьомських сил. Та, коли з початком повномасштабної війни російські солдати захоплюють місто і жорстоко вбивають її коханого, вона вирішує помститися, повертаючи свої сили й обрушуючи жахливі та криваві кари на вбивць свого нареченого.

Оголосивши про вихід книги, натхненною фільмом, творці українського горора заявили, що «книги за фільмами не лише дають змогу розширити всесвіт, створений фільмом, але й дозволяють дізнатися більше про улюблених персонажів, сюжетні лінії та деталі, які залишаються поза кадром».

Обкладинкою книги став постер фільму «Конотопська відьма» режисера Андрія Колесника, а всередині ви знайдете ексклюзивні кадри зі зйомок, що стали її ілюстраціями. Замовити книгу ви можете на сайті видавництва КСД (тільки не сплутайте з однойменним романом письменника Григорія Квітки-Основ'яненка).

Квитки на фільм «Конотопська відьма» ви знайдете в нашій афіші.

205 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: