Вийшов трейлер нового сезону серіалу «Убивства в одній будівлі» з Меріл Стріп, Євою Лонгорією і Заком Галіфіанакісом

19 августа 2024,  13:30 | Новости сериалов

У четвертому сезоні хітового детективного серіалу «Убивства в одній будівлі» наше улюблене тріо Чарльз, Олівер та Мейбл зустріне своїх «голлівудських двійників» та розслідуватиме вбивство колишньої дублерки Чарльза.

Офіційний трейлер майбутніх серій серіалу «Убивства в одній будівлі» розкриває, що Голлівуд зацікавився подкастом про вбивства на Мангеттені, який ведуть детективи-аматори Чарльз (Стів Мартін), Олівер (Мартін Шорт) та Мейбл (Селена Гомес), тож тепер їхню історію екранізують. І їхні ролі в кіно зіграють Юджин Леві, Зак Галіфіанакіс та Єва Лонгорія.

Також у нових серія повернеться легендарна Меріл Стріп, яка в третьому сезоні зіграла Лоретту Деркін, акторку і любовний інтерес Олівера. За свою гру вона отримала премію Critics Choice і була номінована на «Золотий глобус» та «Еммі».

Тим часом сестру Чарльза зіграє акторка Мелісса МакКартіДівчата Гілмор», «Озброєні та небезпечні», «Шпигунка», «Суперінтелект», «Русалонька»).

Серіал «Убивства в одній будівлі» повертається 27 серпня. Минулого року ця детективна комедія увішла в список найкращих серіалів 2023 року за версією Американського інституту кіномистецтва.

237 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: