«Покинь, якщо кохаєш»: скандали і драма навколо нового фільму за участю Блейк Лайвлі

21 августа 2024,  14:45 | Статьи | Автор: Олена Стрельбицька

Чому режисера стрічки «Покинь, якщо кохаєш» Джастіна Бальдоні витіснили з промотуру? Чому Блейк Лайвлі робить акцент на сукнях, а не на темі домашнього насильства, що розкриває фільм? У глядачів дуже багато питань щодо скандальної екранізації роману Колін Гувер.

Бестселер Гувер «Покинь, якщо кохаєш» розповідає про молоду жінку Лілі Блум, яка у дитинстві була свідком насильства з боку батька. Відкривши свій власний квітковий магазин, що був її мрією, Лілі зустрічає чарівного нейрохірурга Райла Кінкейда, і у них починається роман. Проте незабаром Лілі помічає з боку Райла агресію, тож тепер, щоб стати щасливою, вона має розірвати це коло домашнього насилля.

Так, тема стрічки дуже непроста, проте, здається, що виконавиця головної ролі Блейк Лайвлі, яка також виступила її продюсеркою, перетворила промотур «Покинь, якщо кохаєш» на своє власне фешн-шоу, чим розчарувала глядачів, особливо тих, хто пережив домашнє насилля.

Люди не розуміють, чому Лайвлі оминає в інтерв'ю цю важливу тему, якій присвячений фільм «Покинь, якщо кохаєш», а її веселі квіткові сукні та костюми більше нагадують їм минулорічний промотур «Барбі». Вони пишуть у соцмережах:

[Джастін Бальдоні] єдиний, хто належним чином рекламує фільм і захищає тих, хто пережив домашнє насилля. Замість того, щоб прикидатися, це романтична комедія про Барбі.

Незабаром після старту промотуру, де головною героїнею виступає Лайвлі, глядачі, що чекали цю екранізацію, помітили, що режисера повністю витіснили. Ходять чутки, що у них стався конфлікт, оскільки Лайвлі мала інше бачення. Також одну зі сцен під час страйку сценаристів написав її чоловік Раян Рейнольдс, що було проти умов страйку.

Разом з цим людей обурило, що Лайвлі випустила нову лінію по догляду за волоссям і просуває її під час промотуру стрічки про домашнє насилля:

Блейк більше зосереджена на тому, щоб вдягнути милу сукню, та на просуванні свого бренду для догляду за волоссям, тоді як Джастін робить гарну рекламу фільму і говорить про домашнє насилля. Інші [члени касту] рекламують романтичну комедію та квіти.

Така відірваність від реальності й небажання звертати увагу на серйозну проблему, яким є домашнє насилля, зображене у фільмі, відвернула глядачів від Лайвлі.

Більшість людей прийняла сторону режисера, який також зіграв роль Райла:

Блейк робить вигляд, що цей фільм виключно про неї... рекламує свій одяг, взуття, стосунки між собою та своїм чоловіком, а цей хлопець Джастін Бальдоні просто зосереджується [на темі] та намагається прорекламувати фільм, [говорити про] домашнє насилля...

Ось таким інсайдом про цей конфлікт поділилася журналістка Карен Хабаші:

Гаразд, я знаю людей, які працювали з [Бальдоні] кілька місяців, і всі його хвалили… Її тур був присвячений їй самій, її одягу, волоссю та алкогольним напоям… вона попросила свого чоловіка переписати сцени, а сама намагалася режисувати замість Джастіна та ігнорувала його.

Що ви думаєте з цього приводу? Як вам промотур фільму «Покинь, якщо кохаєш» за участю Лайвлі? Діліться думками в коментарях.

Купуйте квитки на фільм «Покинь, якщо кохаєш» на нашому сайті.

356 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: