Новий фільм про Капітана Америку буде тісно пов'язаний з Людьми Ікс та Вічними

22 августа 2024,  13:04 | Новости фильмов

Пам'ятаєте того гігантського селестіала, що мало не зруйнував Землю наприкінці супергеройського екшну «Вічні»? Сценаристи Marvel Studios нарешті про нього згадали під час написання сценарію фільму «Капітан Америка: Чудесний новий світ».

У фільмі «Капітан Америка: Чудесний новий світ», що буде першим сольником нового Кепа, яким став Сем Вілсон (Ентоні Макі), головний герой опиняється в епіцентрі міжнародного скандалу. Він має з'ясувати мету підступної глобальної змови до того, як її справжній лідер змусить весь світ червоніти від люті.

Ця міжнародна змова буде пов'язана з селестіалом Тіамут з кінокоміксу «Вічні», якому Вічні не дали зруйнувати Землю. Фільм вийшов у 2021 році, але з того часу у фільмах та серіалах MCU жодного разу ніхто не згадав про те, що в океані просто собі стирчить труп космічного створіння.

Під час конвенції San Diego Comic-Con стало відомо, що саме Тіамут буде в MCU джерелом адамантія, легендарного металу, який зробив скелет і пазурі Росомахи незразливими до жодної зброї. Цей метал більш рідкісний за вібраній з Ваканди, з якого зроблено щит Кепа та костюм Чорної пантери (та ще багато різних неймовірних винаходів у Ваканді), і таким чином всесвіт Marvel тісніше пов'язує себе з Людьми Ікс, які нарешті стали його частиною у блокбастері «Дедпул і Росомаха».

Чи будуть у майбутньому сольнику нового Капітана Америка камео Людей Ікс, поки залишається під великим питанням, хоча після популярності спільної пригоди Дедпула та Росомахи це не варто виключати.

Сем Вілсон отримав щит Капітана Америка від Стіва Роджерса наприкінці блокбастера «Месники: Завершення», проте не був готовий стати новим Кепом. Але події міні-серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» усе змінили. Тоді влада США вирішила зробити новим Кепом Джона Вокера (Ваятт Расселл), якому статус супергероя затьмарив розум, тож зрештою Капітаном Америка став Сем.

Вокер повернеться у блокбастері «Громовержці», що представить нову команду, яка складатиметься з відомих антигероїв з попередніх екшнів Marvel.

Фільм «Капітан Америка: Чудесний новий світ» вийде 13 лютого 2025 року.

270 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: