У фільмі «Дедпул і Росомаха» повернеться Шаблезубий з перших «Людей Ікс»

15 липня 2024,  08:46 | Новини фільмів

Представляємо перший погляд на знаменитого мутанта Шаблезубого, який повернеться у супергеройському екшні від Marvel Studios «Дедпул і Росомаха».

Вперше з цією версією Шаблезубого ми зустрілися на початку стрічки «Люди Ікс» у 2000 році, що дала старт успішній супергеройській франшизі. І ось через 24 роки актор Тайлер Мейн знову втілить цього лиходія з коміксів Marvel.

Цікаво, що у першому сольнику Росомахи «Люди Ікс. Початок. Росомаха», який вийшов у 2009 році і вперше звів на екрані Росомаху та Дедпула (його стару версію), Шаблезубого, він же Віктор Крід, рідний брат Логана, що володіє схожими суперсилами, зіграв вже Лієв Шрайбер, який зараз є амбасадором UNITED 24 та активно допомагає Україні під час повномасштабної війни, що розв'язала росія.

Сподіваємося, що цей Шаблезубий також отримає своє камео у майбутній пригоді Росомахи та Дедпула, адже вони будуть мандрувати між різними світами.

Блокбастер «Дедпул і Росомаха», що вийде в прокат 25 липня, покаже, як Вейд Вілсон (Раян Рейнольдс), ведучи тихий спосіб життя, потрапляє в організацію «Управління тимчасовими змінами» (УТЗ), що змушує його повернутися до альтер-его Дедпула та змінити історію за допомогою Росомахи (Г'ю Джекман).

318 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: