Фінальний трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» показує повернення доньки Логана

19 липня 2024,  20:07 | Новини фільмів

За тиждень до прем'єри найочікуванішого блокбастера цього літа «Дедпул і Росомаха» Раян Рейнольдс поділився його фінальним трейлером, який розкриває повернення знаменитої героїні фільму «Логан» у втіленні Дафні Кін.

У супергеройському екшні «Дедпул і Росомаха», що буде третім сольним фільмом Дедпула, Вейд Вілсон (Раян Рейнольдс), ведучи тихий спосіб життя, потрапляє в організацію «Управління тимчасовими змінами» (УТЗ), що змушує його повернутися до альтер-его Дедпула та змінити історію за допомогою Росомахи (Г'ю Джекман), щоб врятувати тих, хто йому дорогий.

Стрічка режисера Шона Леві від Marvel Studios та Disney обіцяє повернення багатьох персонажів з фільмів про Людей Ікс, проте возз'єднання Логана зі своєю донькою Лорою одне з найочікуваніших з них. Лора дебютувала на великому екрані у екшні «Логан», номінованому на премію «Оскар» за свій сценарій (що є певним рекордом для фільмів про супергероїв), і тоді їхній дует з Росомахою миттєво підкорив серця глядачів.

У фінальному трейлері Росомаха з іншого всесвіту каже: «Ким би ти мене не вважала, я не такий», на що Лора, яка значно подорослішала за цей час, відповідає: «Ти завжди був не такий. Тепер все інакше». Сподіваємося, що Лорі не доведеться знову переживати втрату батька, як це було у трагічному фіналі фільму «Логан».

Українці зможуть побачити нову пригоду Дедпула та Росомахи у кіно з 25 липня. Купуйте квитки на фільм «Дедпул і Росомаха» на нашому сайті.

425 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: