«Лицар Семи королівств»: перший погляд на ще один спін-оф всесвіту «Гри престолів»

3 серпня 2024,  08:46 | Новини серіалів

Скучили за пригодами справжніх лицарів? Наступного року вийде новий серіал про Вестерос та Тарґарієнів, який отримав назву «Лицар Семи королівств: Межовий Лицар», і у нас вже є перший погляд на його головного героя.

Події пригодницького серіалу від HBO і платформи Max «Лицар Семи королівств: Межовий лицар», що засновується на однойменному романі Джорджа Р.Р. Мартіна, будуть розгортатися за сто років до подій «Гри престолів» і Війни п'яти королів. Він слідуватиме за пригодами сера Дункана Довганя та його зброєносця Бовтуна (насправді його звати Ейґон «Еґґ» Тарґарієн), які разом мандрують Вестеросом. За часів, коли династія Тарґарієнів все ще утримує Залізний трон, а останній дракон досі живий у пам'яті людей, могутні вороги та небезпечні подвиги чекають на цих неймовірних друзів.

Перший кадр спін-офа показує актора Пітера Клеффі, який з'явився у фінальному сезоні серіалу від Netflix «Вікінги: Вальгалла», в образі лицаря сера Дункана Довганя, також відомого як просто Дунк. Його вірного зброєносця Бовтуна зіграє Декстер Сол Анселл, який втілив малого Коріолана Сноу у минулорічному приквелі «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій».

Також серіал покаже численних предків Дейнеріс Тарґарієн, які у той час правили Сімома королівствами (проте вже без драконів, адже вони загинули під час Танку драконів, громадянської війни Тарґарієнів, яку показує «Дім дракона»).

Спін-оф «Лицар Семи королівств» продюсує творець «Дому дракона» Раян Кондал.

531 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: