«Світ Юрського періоду 4»: перші кадри за участю Скарлетт Йоханссон та Джонатана Бейлі

29 серпня 2024,  19:51 | Новини фільмів

Кіностудія Universal Pictures опублікувала в мережі перші кадри науково-фантастичного екшну «Світ Юрського періоду: Переродження» («Jurassic World Rebirth»), який очолила зірка блокбастерів Marvel Скарлетт Йоханссон.

Зйомки четвертого фільму «Світ Юрського періоду», який вийде в широкий прокат 1 липня 2025 року, тривають з середини червня і завершаться тільки у жовтні, проте у нас вже є перший погляд на його основних персонажів, яких втілять зірка блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення» Скарлетт Йоханссон, зірка хітового серіалу «Бріджертони» Джонатан Бейлі та зірка франшизи «Голодні ігри» Махершала Алі.

Події перезапуску будуть розгортатися через 5 років після подій блокбастера «Світ Юрського періоду: Домініон», що вийшов у 2022 році. За цей час виявилося, що екологія нашої планети не пристосована для динозаврів, тож вони живуть у нечисленних ізольованих ареалах, що знаходяться ближче до екватора.

Деякі з цих динозаврів можуть дати людям ліки від серйозних хвороб, тож одна фармацевтична компанія наймає героїню Йоханссон, яка є спецоперативницею і лідеркою команди, що спеціалізується на таємних операціях, щоб вона та її люди здобули потрібний їм генетичний матеріал.

Бейлі грає доктора палеонтології (ні, його зватимуть не Росс Ґеллер), який допомагатиме героїні Йоханссон під час цієї небезпечної місії, тоді як Алі втілює одного з довірених капітанів головної героїні.

Режисером стрічки виступає Ґарет Едвардс, який зняв хітові фільми «Ґодзілла», «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» і «Творець».

258 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: