Новини кіно

7 вересня 2024,  17:53 | Новини фільмів

Співачка й акторка Дженніфер Лопес представила свій варіант сукні-помсти після розлучення з Беном Аффлеком під час кінофестивалю у Торонто, де відбулася прем'єра її нового фільму «Unstoppable» («Неприборканий»).

Читати далі...
7 вересня 2024,  14:18 | Статті

В український прокат 5 вересня вийшов довгоочікуваний сиквел «Бітлджюс Бітлджюс» режисера Тіма Бертона, який є продовженням його хітового фентезі «Бітлджюс» 1988 року. Тож саме час дізнатися, що про нього думають кінокритики.

Читати далі...
7 вересня 2024,  11:45 | Новини фільмів

Схоже, що Енді Серкіс, який зніматиме фільм «Володар перснів: Полювання на Ґолума», хоче зібрати разом братерство персня. Спочатку на повернення до Середзем'я погодився Ієн МакКеллен, а тепер — Орландо Блум.

Читати далі...
6 вересня 2024,  16:16 | Новини серіалів

Прем'єру спін-офу міні-серіалу «Ванда/Віжен», який розповість про Білого Віжена, чекати ще довго (можливо, кілька років), проте шанувальники кіновсесвіту Marvel вже намагаються уявити, яким може бути його постер (та сюжет).

Читати далі...
6 вересня 2024,  11:29 | Новини фільмів

Знаменита співачка й акторка Леді Ґаґа перетворила світову прем'єру фільму «Джокер: Божевілля на двох» на справжнє шоу під час 81-го Венеційського кінофестивалю. Її парою на події став наречений Майкл Поланські.

Читати далі...
5 вересня 2024,  18:20 | Новини фільмів

Творці містичного фільму жахів «Конотопська відьма» режисера Андрія Колесника повідомили, що він продовжує лідирувати в українському прокаті, і після другого вікенду у прокаті його збори складають 25,5 мільйона гривень.

Читати далі...
5 вересня 2024,  17:39 | Новини серіалів

У вересні повертається з новими серіями пригодницький серіал «Ходячі мерці: Деріл Діксон», який є продовженням хітового серіалу «Ходячі мерці» про одного з його ключових героїв Деріла Діксона у втіленні Нормана Рідуса.

Читати далі...
5 вересня 2024,  12:46 | Новини серіалів

Зірка франшиз «Шерлок Голмс» та «Фантастичні звірі» Джуд Лоу приєднується до всесвіту «Зоряні війни» в офіційному трейлері його майбутнього пригодницького серіалу «Кістяк команди» («Skeleton Crew»).

Читати далі...
5 вересня 2024,  12:10 | Новини серіалів

Якщо ви любите інтригуючі міні-серіали, які можна подивитися за вихідні, то спеціально для вас на платформі Netflix вийшла нова детективна історія «Чудова пара» («The Perfect Couple»), де Ніколь Кідман та Лієв Шрайбер опиняються під підозрою.

Читати далі...
5 вересня 2024,  06:14 | Оновлення

Пропонуємо подивитися український трейлер комедійсного трилеру «Великий маніпулятор» з Пітером Сарсґаардом і Біллі Магнуссеном у головних ролях. В кінотеатрах України фільм стартує з 12 вересня.

Читати далі...
4 вересня 2024,  15:50 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер драматичного фільму Netflix «Його три доньки», де зірки блокбастера Marvel «Месники: Війна нескінченності» Елізабет Олсен (Багряна відьма) та Керрі Кун (Проксіма Міднайт) зіграють сестер.

Читати далі...
4 вересня 2024,  14:36 | Новини фільмів

Джейсон Момоа, він же Аквамен, грається з Тесерактом у першому дубльованому трейлері пригодницької стрічки «Minecraft: Фільм» від Warner Bros. та Legendary, прем'єра якої відбудеться у кінотеатрах наступного року.

Читати далі...
3 вересня 2024,  19:36 | Новини фільмів

Відомий голлівудський комік Адам Сендлер знову зіграє легендарного гольфіста у сиквелі популярної комедії «Щасливчик Ґілмор», яка вийшла майже 30 років тому.

Читати далі...
2 вересня 2024,  16:17 | Новини фільмів

У неділю, 1 вересня, в рамках 81-го Венеційського кінофестивалю відбулася світова прем'єра трилера «Самотні вовки» за участю давніх друзів Джорджа Клуні та Бреда Пітта. І Клуні відвідав цю подію разом зі своєю дружиною Амаль Клуні, яка стала справжньою зіркою червоного хідника.

Читати далі...