Новини серіалів

6 вересня 2024,  16:16 | Новини серіалів

Прем'єру спін-офу міні-серіалу «Ванда/Віжен», який розповість про Білого Віжена, чекати ще довго (можливо, кілька років), проте шанувальники кіновсесвіту Marvel вже намагаються уявити, яким може бути його постер (та сюжет).

Читати далі...
5 вересня 2024,  17:39 | Новини серіалів

У вересні повертається з новими серіями пригодницький серіал «Ходячі мерці: Деріл Діксон», який є продовженням хітового серіалу «Ходячі мерці» про одного з його ключових героїв Деріла Діксона у втіленні Нормана Рідуса.

Читати далі...
5 вересня 2024,  12:46 | Новини серіалів

Зірка франшиз «Шерлок Голмс» та «Фантастичні звірі» Джуд Лоу приєднується до всесвіту «Зоряні війни» в офіційному трейлері його майбутнього пригодницького серіалу «Кістяк команди» («Skeleton Crew»).

Читати далі...
5 вересня 2024,  12:10 | Новини серіалів

Якщо ви любите інтригуючі міні-серіали, які можна подивитися за вихідні, то спеціально для вас на платформі Netflix вийшла нова детективна історія «Чудова пара» («The Perfect Couple»), де Ніколь Кідман та Лієв Шрайбер опиняються під підозрою.

Читати далі...
31 серпня 2024,  08:10 | Новини серіалів

Якщо ви теж захоплювалися молодіжним серіалом «Школа виживання» («One Tree Hill») у шкільні чи студентські роки, то у нас є неймовірна новина. Стримінгова платформа Netflix збирається зняти його сиквел. І це не чутки, а офіційна інформація.

Читати далі...
30 серпня 2024,  11:45 | Новини серіалів

В наступних серіях серіал Даррена Стара «Емілі в Парижі» перетвориться на «Емілі в Римі», адже нашу героїню та її друзів чекає незабутня подорож до італійської столиці, як показує новий дубльований трейлер від платформи Netflix.

Читати далі...
29 серпня 2024,  12:04 | Новини серіалів

Сьогодні, 29 серпня, на стримінговій платформі Netflix відбулася прем'єра першого сезону серіалу «КАОС», що буде сучасним переосмисленням давньогрецької міфології. І Царя богів Зевса тут втілить зірка популярної франшизи «Парк Юрського періоду» та фільму «Тор: Раґнарок» Джефф Ґолдблюм.

Читати далі...
28 серпня 2024,  17:42 | Новини серіалів

Актор Кіаран Гайндс, який знімався у Поттеріані, знову втілить чаклуна у другому сезоні фентезійного серіалу «Володар перснів: Персні влади», що повертається 29 серпня.

Читати далі...
24 серпня 2024,  14:38 | Новини серіалів

У майбутньому міні-серіалі «Шибайголова: Народжений заново», що буде продовженням пригод знаменитого супергероя з коміксів Marvel, Шибайголова знову зіштовхнеться з Кінґпіном та Карателем.

Читати далі...
22 серпня 2024,  14:42 | Новини серіалів

Кримінальна драма «Король Талси» з зіркою «Нестримних» Сильвестром Сталлоне у головній ролі була продовжена на другий сезон одразу після прем'єри першого, проте через минулорічний страйк сценаристів нові серії довелося чекати майже два роки. Нарешті у мережі з'явився трейлер, що показує, чого саме нам варто чекати від майбутніх серій.

Читати далі...
19 серпня 2024,  13:30 | Новини серіалів

У четвертому сезоні хітового детективного серіалу «Убивства в одній будівлі» наше улюблене тріо Чарльз, Олівер та Мейбл зустріне своїх «голлівудських двійників» та розслідуватиме вбивство колишньої дублерки Чарльза.

Читати далі...
15 серпня 2024,  13:31 | Новини серіалів

Цього Гелловіна нас будуть лякати й зачаровувати відьми з фентезійного серіалу Marvel «Це все Аґата», який є спін-офом міні-серіалу про Ванду та Віжна. І на чолі цих відьом буде Аґата Гаркнесс у втіленні акторки Кетрін Ган.

Читати далі...
9 серпня 2024,  12:45 | Новини серіалів

Серія фентезійного серіалу «Дім дракона», якою завершився його другий сезон, викликала розчарування у глядачів, оскільки не показала жодної битви, проте вона також здивувала появою головної героїні «Гри престолів».

Читати далі...
7 серпня 2024,  15:34 | Новини серіалів

Новий тизер-трейлер майбутнього фентезійного серіалу від стримінгової платформи Netflix «КАОС» представляє номінанта на премію «Оскар» Джеффа Ґолдблюма у ролі могутнього й божевільного Зевса, короля богів.

Читати далі...
3 серпня 2024,  15:00 | Новини серіалів

Минулого тижня команда Чорних поповнилася трійцею могутніх драконів, то що принесе нам фінал другого сезону хітового фентезійного серіалу «Дім дракона»?

Читати далі...