Аль Пачіно, Чарлі Гітон і Патрік Шварценеггер зіграють у стрічці «Біллі Найт»

15 травня 2024,  18:30 | Кастінг

Актор Патрік Шварценеггер, син Арнольда Шварценеггера, та зірка «Дивних див» Чарлі Гітон складуть компанію легендарному Аль Пачіно у фільмі «Біллі Найт».

Сюжет драми «Біллі Найт» слідуватиме за Алексом та Емілі, які проходять через свою перспективну кар’єру режисерів, та спогадом про старі часи від батька Алекса, що міститься у коробці незакінчених сценаріїв і носовій хустинці з іменем «Біллі Найт».

Ролі Алекса та Емілі виконають Чарлі Гітон, він же Джонатан Байєрс з хітового науково-фантастичного серіалу «Дивні дива», та зірка ситкому від Netflix «Космічні війська» Діана Сільверс.

Тим часом загадкового Біллі Найта зіграє лавреат премії «Оскар» Аль Пачіно, якого у березні можна було побачити у кінотеатрах у трилері «Кілер іде геть».

Роль молодшого Шварценеггера, якого ви нещодавно могли побачити у серіалі «Покоління "Ві"», спін-офі «Хлопаків», поки тримається у таємниці. Ви також можете знати його за фільмами «Опівнічне сонце» та «Бунтарки» й серіалами «Сходи» та «Список смертників».

Прем'єра стрічки «Біллі Найт» Алека Рота очікується у серпні.

Аль Пачіно прославився завдяки культовій трилогії Френсіса Форда Копполи «Хрещений батько», де він втілив легендарного гангстера Майкла Корлеоне.

Незважаючи на свій поважний вік акторові вже виповнилося 84 роки, він продовжує зніматися у кіно. За останні п'ять років Аль Пачіно зіграв у фільмах «Одного разу в... Голлівуді​» Квентіна Тарантіно, «Ірландець​» Мартіна Скорсезе та «Дім Ґуччі​» Рідлі Скотта, а також у серіалі «Мисливці».

206 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...