Новий фільм франшизи «Володар перснів» про Ґолума зніме Енді Серкіс

10 травня 2024,  14:43 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. Pictures збирається дуже скоро зняти новий розділ своєї хітової франшизи «Володар перснів», який отримав назву «Lord of the Rings: The Hunt for Gollum» («Володар перснів: Полювання на Ґолума»).

Головну роль у стрічці «Володар перснів: Полювання на Ґолума» виконає Енді Серкіс, який грав Ґолума у знаменитих фільмах Пітера Джексона, а також Серкіс буде режисером цієї пригоди, повідомляє сайт Deadline.

Раніше Серкіс зняв фільми «Дихай», «Мауглі» та «Веном 2: Карнаж», тож спін-оф про Ґолума буде його четвертою режисерською роботою.

Сценарій цього майбутнього фентезі напишуть Френ Волш та Філіппа Бойєнс, які працювали над трилогіями «Володар перснів» та «Хоббіт», а допоможуть їм Фібі Гіттінс та Арт Папагеоргіу, сценаристи анімаційної стрічки «Володар перснів: Війна рохіррімів», що вийде наприкінці 2024 року.

Пітер Джексон, творець культових трилогій «Володар перснів» та «Хоббіт», буде продюсувати пригоду Ґолума разом з Волш та Бойєнс. Серкіс також буде одним з виконавчих продюсерів цього майбутнього спін-офу.

Прем'єра стрічки «Володар перснів: Полювання на Ґолума» очікується у 2026 році.

300 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: