«Фуріоза»: дивіться новий епічний трейлер екшену з Анею Тейлор-Джой та Крісом Гемсвортом

13 мая 2024,  14:02 | Новости фильмов

Готові до епічної подорожі? Третій трейлер пригодницького бойовика Джорджа Міллера «Фуріоза: Шалений Макс. Сага», який розповість про юну Імператрицю Фуріозу, повідомляє, що вже стартував продаж квитків на його сеанси.

Офіційний синопсис приквела стрічки «Шалений Макс: Дорога гніву», що вийшов у 2015 році і став успішним перезапуском культової франшизи, повідомляє:

Коли світ занепав, юну Фуріозу викрадають із Зеленого Місця Багатьох Матерів та віддають до рук великої Байкерської Орди на чолі з Дементусом. Пробираючись разом Пусткою, вони натрапляють на Цитадель Несмертела Джо. Поки два тирани воюють за панування, на Фуріозу чекає багато випробувань у спробі віднайти шлях додому.

Роль юної Фуріози виконує зірка хітового міні-серіалу «Ферзевий гамбіт» (або «Хід королеви») Аня Тейлор-Джой, також відома за фільмами «Спліт», «Нові мутанти», «Минулої ночі у Сохо», «Варяг» та «Меню». Раніше цього року її можна було побачити у камео у блокбастері «Дюна: Частина друга».

Тим часом новий трейлер показує більше сцен за участю головного антагоніста стрічки Дементуса, в якого перевтілився Кріс Гемсворт, він же Тор зі всесвіту Marvel.

Купуйте квитки на фільм «Фуріоза» на нашому сайті. Приквел «Шаленого Макса» вийде в широкий прокат наступного тижня, 23 травня. Допрем'єрні покази відбудуться в українських кінотеатрах ввечері 22 травня.

205 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: