Новини, в яких згадується Ханна Веддінгхем

Рецензія на фільм «Каскадер» (2024)
Недооцінена пригода Раяна Ґослінґа
24 травня 2024,  21:45 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Минулого року Раян Ґослінґ вкотре довів, що є однією з головних голлівудських зірок нашого часу, отримавши номінацію на премію «Оскар» за втілення Кена у хітовій сатиричній стрічці «Барбі» режисерки Ґрети Ґервіґ (що стала найприбутковішим фільмом року та найприбутковішим фільмом, знятим жінкою-режисером). Менше ніж за рік він повернувся у кінотеатри у зовсім іншому амплуа — відважного (і дуже харизматичного) каскадера Кольта Сіверса у комедійному екшні «Каскадер». І якщо ви досі не бачили це кіно, то мерщій це виправляти.

Читати далі...
14 жовтня 2023,  01:38 | Кастінг

Наступного року Том Круз знову втілить суперганта Ітана Ганта у пригодницькому екшені «Місія неможлива 8». Хто з акторів та акторок повернеться разом з ним?

Читати далі...
15 лютого 2023,  03:23 | Новини серіалів

Наш улюблений тренер у втіленні Джейсона Судейкіса повертається, щоб продовжити надихати глядачів. Тизер третього сезону популярного серіалу від Apple «Тед Лассо» повідомляє, що його прем'єра відбудеться 15 березня.

Читати далі...
28 червня 2022,  21:25 | Новини фільмів

Тремтіть, дітки, сестри-відьми Сандерсон повертаються, щоб знову влаштувати переполох на Гелловін! Платформа Disney+ представила у мережі тизер-трейлер свого очікуваного продовження культової стрічки «Фокус-покус».

Читати далі...
19 січня 2021,  18:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найпозитивніший тренер в історії кіно і телебачення повертається! Компанія Apple повідомила про старт зйомок нового сезону свого комедійного серіалу «Тед Лассо», опублікувавши фотографію з роздягальні футбольного клубу «Річмонд».

Читати далі...