Новини, в яких згадується Террі Россіо

4 грудня 2020,  20:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський мультфільм «The Amazing Maurice» обзавівся зірковим кастом. Його персонажі заговорять голосами зірки серіалу «Гра престолів» Емілії Кларк та зірки хітової медичної драми «Доктор Хаус» Г'ю Лорі.

Читати далі...
31 травня 2017,  18:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режиссером научно-фантастического экшена «Годзилла против Конга» станет Адам Вингард.

Читати далі...
27 березня 2016,  13:18 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Виявилося, що вибрати кращі цитати з фільму «Пірати Карибського моря: Прокляття Чорної перлини», номінованого на 5 «Оскарів», справа нелегка, якщо себе обмежувати в цифрах. Тому представляємо цілих 65 кращих цитат з цього пригодницького шедевра студії Disney.

Читати далі...
27 травня 2015,  15:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультсеріал «Джонні Квест» перебирається на великий екран, і його пригодами займеться Роберт Родрігес.

«Джонні Квест» Родрігеса буде екшеном з живими акторами. Сценарій до нього режисер напише разом з Террі Россіо, одним з авторів «Шрека» і «Піратів Карибського моря», а продюсувати проект буде Ден Лін, який займався «Шерлоком Холмсом» і його сиквелами.

Студія Warner Bros. вже деякий час планувала запустити цей екшен у виробництво і те, що тепер у нього є режисер, має зрушити проект з місця.

Хоча ім'я Родрігеса асоціюється з жорстокими і кривавими экшенами, його найуспішнішим проектом на сьогоднішній день є франшиза «Діти шпигунів», що робить його підходящим кандидатом для сімейного екшену «Джонні Квест».

Вперше хлопчисько на ім'я Джонні Квест, який слідує за своїм батьком в екстраординарних пригодах, з'явився в однойменному мультсеріалі 1964 року. Серіал протримався на екранах лише один сезон, але за цей час відбулося народження цілої франшизи зі своєю фан-базою. У 1996 році вийшов його більш сучасний перезапуск «Неймовірні пригоди Джонні Квеста».

Серед останніх проектів Родрігеса: серіали «Від заходу до світанку» і «The Director's Chair», де він бере інтерв'ю у відомих колег-режисерів. На великий екран він скоро повернеться з сіквелом «Мачете вбиває знову... В космосі!».