Форум

Тема: Хочемо мати дитину

Форум > Загальне > Розмови про кіно

anna_griban

28 вересня 2023, 21:36

Ми з чоловіком хочемо мати дитину. Але є проблеми. Порадьте, будь ласка, клініку. яка займається саме лікуванням безпліддя. Тому що лікарі нам не можуть навіть причину проблеми сказати.

0 / 0 
ТоТ

28 вересня 2023, 21:41

Різні статеві розлади можуть бути однією з основних причин, які ускладнюють зачаття. Це може включати низьку якість сперми у чоловіків або аномалії яєчників у жінок. Тому спочатку треба обстежитися.

0 / 0 
ivanivanov

28 вересня 2023, 21:44

Зміна стилю життя, включаючи здорове харчування, фізичну активність і уникнення негативних факторів, таких як куріння і алкоголь, може позитивно вплинути на репродуктивну систему.

0 / 0 
Mark159

28 вересня 2023, 21:50

Зачаття дитини - це особливий і важливий етап в житті багатьох пар. Проте деякі пари можуть стикатися з проблемами із зачаттям.

Перш кроком при проблемах із зачаттям повинно бути звернення до лікаря. Лікар може провести ряд обстежень, щоб визначити причини і запропонувати план лікування. Можу порекомендувати медичний центр "Мати та дитина" https://mdclinics.com.ua/ua/ , який саме й спеціалізується на лікуванні безпліддя.

У деяких випадках пари можуть розглядати альтернативні методи зачаття, такі як штучне запліднення або внутрішньоутробне введення сперми (ІКСІ).

0 / 0 
Irish789

8 жовтня 2023, 11:18

Не всім вдається самостійно завагітніти, для деяких пар, цей процес є дуже складним та не обходиться без лікування. Але пам'ятайте, що медицина сьогодні дуже добре розвинена тому не опускайте руки як що самостійні спроби завагітніти не приводять ні до чого.

0 / 0 
Muroslava1661

8 жовтня 2023, 22:15

Всім привіт. Плануєте вагітність та малюка, тоді це хороша ідея. Не варто розстроюватись, якщо у вас не виходить з першого разу, медицина не стоїть на місці й активно розвивається, тому шанс на вагітність має кожна жінка. І коли вам цікава дана тема, тоді можу порекомендувати цікавий та перевірений ресурс, на якому можна прочитати інформацію про вагітність, пологи та догляд за малюком. Ось стаття, про день пологів https://www.nestlebaby.com.ua/nayshchaslyvishyy-den, вона дуже інформативна та допоможе підготуватись кожній вагітній жінці, до найважливішого дня в її житті.

0 / 0 
Valeria Boka

9 жовтня 2023, 11:24

Моя подруга також зверталась до https://mdclinics.com.ua/
0 / 0 
Faina

20 грудня 2023, 16:18

Треба для початку пройти якісне обстеження. Тоді вже лікувати всі захворювання.

0 / 0 
Lera

21 грудня 2023, 20:38

Проходила обстеження у цій приватній клініці https://consilium-medical.com.ua/ua/ , тут є різні спеціалісти та сучасне обладнання. Навіть стаціонар є та оперують, дуже гарне хірургічне відділення. Я хочу оперуватися саме тут, вже про все домовилась та скоро настане мій день.

0 / 0 
niba

22 грудня 2023, 16:47

Вот и мне сказали, что нужно пройти диагностику сначала. Я стою перед важным выбором – какой медицинский центр выбрать для получения медицинской помощи. Это действительно сложно, учитывая множество вариантов на рынке.

0 / 0 
lerma

22 грудня 2023, 16:59

Выбор медицинского центра действительно важен, и я готов вам посоветовать один из надежных медицинских центров, который может соответствовать вашим критериям. Рекомендую обратить внимание на медицинский центр "Авиценна". Они предоставляют широкий спектр медицинских услуг, включая УЗИ в Николаеве https://avicenna-medical.com.ua/diagnostika/ultrazvukovaya-diagnostika/ . "Авиценна" известен своей репутацией надежного учреждения с опытными врачами и современным оборудованием. Ультразвуковая диагностика – это важная процедура для выявления различных заболеваний и состояний, и "Авиценна" обеспечивает высокий уровень точности и профессионализма в этой области.


0 / 0 
Taras

17 лютого 2024, 14:05

Зараз проблема безпліддя дуже поширена. На жаль...
0 / 0 
Danira

18 лютого 2024, 15:30

Але можна звернутись в агенцію https://fertilitysolutionsagency.kiev.ua/ та тут допоможуть стати матір'ю за участі сурмами. Інша жінка виносить дитину для вас. Тут на всіх етапах дають допомогу, ретельно обстежують та дбають про те, щоб дитина народилась здоровою та потрапила до своїх справжніх батьків. Ви можете сюди звертатись та розв'язувати свою проблему безпліддя у такий спосіб.

0 / 0 
Tauer

24 лютого 2024, 21:07

Підкажіть, що потрібно знати жінкам про гормон прогестерон?

0 / 0 
Antariya

24 лютого 2024, 21:44

Що потрібно знати жінкам про гормон прогестерон - він є одним з найважливіших стероїдних гормонів в організмі жінки та контролює менструальний цикл, здоров'я молочних залоз, фертильність (здатність до зачаття), нормальний перебіг вагітності, а також загальне самопочуття й навіть емоційне тло. Тому важливо контролювати рівень цього гормону. Наразі здати аналізи у лабораторії МедЛаб можна.

0 / 0 
InnaKovlina

18 квітня 2024, 12:27

Ми також про це давно мріємо... Не виходить

0 / 0 
Lera

19 квітня 2024, 10:23

Потрібно звертатися по допомогу до лікарів та лікувати безпліддя. Раджу Клініку Матері в Києві сторінка , де можете залишити заявку на консультацію. Вас ретельно обстежать та на основі зробленої діагностики підберуть індивідуальне лікування. Клініка спеціалізується на екстракорпоральному заплідненні – ЕКЗ, відповідає всім європейським стандартам і вимогам. Тут вам обов'язково допоможуть. Я змогла народити після звернення, хочу ще двох дітей в майдутньому.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...