Форум

Тема: Якісний та сучасний дах

Форум > Загальне > Розмови про кіно

Artem85

23 квітня 2024, 19:31

Всім привіт. Займаюсь питанням вибору матеріалу для перекриття власного будинку. Не можу обрати між бітумною черепицею та металочерепицею. Порадьте щось, будь ласка.

0 / 0 
Peremoga

25 квітня 2024, 14:53

також на рахунок металевих виробів та металоконструкцій і всього що пов'язано із виробами з металу то є в Рівному компанія стальні рішення де друзі замовляли виготовлення металевих воріт, А я собі купував в них точніше замовляв виготовлення саме навіс над вхідними дверима бо постійно затікала вода і псувались покриття на ганку і завдяки цій компанії вдалося непогано зекономити І що зручно що вони все привезли і самі встановили

0 / 0 
Irish789

25 квітня 2024, 18:43

Сьогодні чимало різних матеріалів для даху. Мені здається, що обирати потрібно зі спеціалістами, які розуміються на питаннях покрівлі.

0 / 0 
Muroslava1661

29 квітня 2024, 10:19

Якщо шукаєте якісний та сучасний дах, тоді рекомендую звернути увагу на бітумну черепицю від виробника Катепал https://blagosvit.com.ua/uk/category/bitumna-cherepytsya/katepal-uk/. На сайті компанії Благосвіт, зможете переглянути каталог з мякою покрівлею, дізнаєтесь ціни та характеристики цього матеріалу. Як на мене, то саме цей матеріал заслуговує уваги, оскільки має гарний зовнішній вигляд, та ідеально адаптований під наші погодні умови.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...