Афтер (2023)After

Трейлер Афтер
50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 3 квітня 2024

У паризькому техно-клубі зустрічаються двоє. Фелісі – адвокатка у кримінальних справах. Саїд – водій «убера», який щойно закінчив зміну. Ніч, музика та ейфорія породжують в них взаємне захоплення, і вечірка плавно переходить у квартиру Фелісі. Дві людини з різних світів та з різними поглядами стають близькими, попри всі умовності. Аж поки ранок не поверне їх до звичного життя, де в центрі Парижа вирують протести «жовтих жилетів».

Навіщо дивитися

«Афтер» – це реконструкція спільноти прихильників електронної музики, яка існує у безпечному просторі, стираючи межі між соціальним статусом, расою та сексуальною орієнтацією. Хоч фільм є ігровим, його стиль нагадує документальну роботу. Стрічка була представлена на 73-му Берлінському кінофестивалі. 

Про режисера

Антоні Лапіа вивчав образотворче мистецтво в Парижі та Мадриді, потім кіно в Університеті Paris 8, де він зпродюсував і зняв два короткометражні фільми. У 2011 році він приєднався до La fémis і зняв стрічку Панда з Солен Ріго та Фіннеганом Олдфілдом. Пізніше він створив п’ятнадцять фільмів із Société Acéphale, працюючи тим часом і над власними проектами. After — його перший повнометражний фільм.

Фестивалі

Берлінський кінофестиваль, секція «Панорама», 2023

Жанр: драма
Тривалість: 1 г. 9 хв.
Країна: Франція

Відео матеріали «Афтер»
Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Афтер». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Афтер»

Написати коментар...
Написати коментар...

Афтер, фільм 2023
Українська прем'єра 03.04.2024
Жанри: драма
Франція