Майкл Дуглас повернеться в сіквелі «Людини-мурахи»

12 лютого 2017,  17:58 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційно підтверджено, що в супергеройському екшені «Людина-мураха і Оса» повернеться Майкл Дуглас.

Дуглас особисто підтвердив свою участь в сіквелі «Людини-мурахи», поділившись фотографією себе на його тлі у Facebook, де актор також розкрив, коли розпочнуться його зйомки:

Готуюсь знов зіграти доктора Піма в «Людині-мурасі 2», чиї зйомки стартують в липні. Потрібно вже зараз починати відрощувати борідку. #antman #marvel

Доктор Хенк Пім в минулому і сам був Людиною-мурахою, а після передав свій костюм, що володіє технологією зменшення свого власника до розмірів невеликої комахи, колишньому злочинцеві Скотту Ленгу, який став новим супергероєм Кіновсесвіту Marvel і Месником.

Разом з Дугласом у сіквелі «Людина-мураха і Оса» повернуться виконавець ролі Ленга Пол Радд, Еванджелін Ліллі, яка цього разу з'явиться на екрані в образі супергероїні Оси, Майкл Пенья, втілює кращого друга головного героя, і, можливо, Джеремі Реннер.

Режисером фільму стане Пейтон Рід, що зняв першого «Людину-мураху», чиї збори у світовому прокаті склали $519,3 мільйона. Для марвелівських екшенів це досить скромний результат, але критики і глядачі в основному зустріли цього супергероя тепло, та й після своєї появи в «Першому меснику: Протистояння» і прийдешньої появи в «Месниках: Війна нескінченності» Людина-мураха стане невід'ємною частиною цього кінематографічного всесвіту, так що його сіквел цілком може стати успішнішим за оригінал.

У квітні в українські кінотеатри прибуде шпигунський екшен «Секретний агент» з Нумі Рапас і Орландо Блумом, де одну з другорядних ролей зіграв Дуглас. А в майбутньому актор зніметься в драмі Тіля Швайгера «Head Full of Honey».

Українська прем'єра «Людини-мурахи і Оси» очікується 5 липня 2018 року.

1021 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: