Sony займеться перезапуском «Ворона»

2 вересня 2017,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рімейк культового «Ворона» опинився в руках студії Sony Pictures.

Кінокомпанія Sony Pictures придбала права на дистрибуцію перезапуску «Ворон», який в оригіналі називається «The Crow Reborn» («Переродження Ворона»), повідомляє The Hollywood Reporter.

Це одночасно хороша і погана новина для рімейка, яким вже декаду займалася компанія Relativity.

Хороша, тому що Sony Pictures зрушить проект з мертвої точки і через пару років він все-таки добереться до наших кінотеатрів.

Погана ж полягає в тому, які фільми останнім часом випускаються під банером цій студії. Варто лише згадати її недавні «Розваги дорослих дівчат», «Темну вежу» і «іЕмоджі Муві»... Але будемо сподіватися, що може хоч цього разу минеться.

Найближчим часом Sony планує підписати на «Ворона» режисера Коріна Харді і актора Джейсона Момоа, які були останніми, чиї імена згадувалися у зв'язку з цим проектом.

Фільм розповість про гітариста Еріка Дрейвена, якого разом з його нареченою вбиває жорстока банда. Він повертається з мертвих, щоб помститися кожному з убивць, і не заспокоїться, поки не завершить свою вендету.

Оригінальна кінокартина з Брендоном Лі у головній ролі вийшла на екрани 1994 року. Актора трагічно застрелили на зйомках, після чого фільм Алекса Пройаса заробив репутацію проклятого і незабаром став культовим.

1136 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: