Перший погляд на Тома Холланда і Дейзі Рідлі у фільмі «Хода хаосу»

3 жовтня 2017,  01:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Холланд і Дейзі Рідлі виглядають пошарпаними на першому закулісному знімку фантастики «Хода хаосу».

«Хода хаосу» стане екранізацією першого роману однойменної науково-фантастичної серії книг письменника Патріка Несса.

Події фільму розгортатимуться в антиутопічному світі, де всіх жінок нібито викосила невідома епідемія. Тодд Хьюітт є єдиним хлопчиком, який живе з дорослими в Прентісстауні, містечку в Новому світі, на планеті, колонізованої землянами. Всі жителі міста чують думки інших через потік образів, слів і звуків, так званий Шум. Цей Шум не дозволяє жителям мати ніяких секретів. Одного разу Тодд виявляє пробіл у Шумі, де можна відчути себе вільним і послухати тишу, тому тепер він повинен бігти.

Під час своєї втечі головний герой стикається з дивною і мовчазною дівчиною, разом з якою вони відправляються в незвичайну подорож, де хлопцеві належить дізнатися, хто він такий.

Зірка фільму «Людина-павук: Повернення додому» Холланд втілює в «Ході хаосу» Тодда, а Рідлі, відома завдяки франшизі «Зоряні війни», зіграє мовчазну дівчину Віолу Ід, з якою Тодд вирушить у свій захоплюючий квест.

На першому офіційному знімку обидва актори виглядають змученими, брудними і побитими, стоячи на величезному камені в лісі. І хоча Холланд зовні не змінився, то Рідлі вирішили зробити блондинкою. Як вам вона в такому загадковому образі?

Для «Ходи хаосу» Мадс Міккельсен перевтілиться в мера Прентісса, на честь якого було названо місто. Нік Джонас – у його сина Дейві Прентісса мол.

Також компанію їм складуть Курт Саттер, Деміан Бішір і Девід Ойелоуо.

Режисером кінокартини виступає Даг Лайман, що зняв «Ідентифікацію Борна» і «На межі майбутнього».

У світовий прокат «Хода хаосу» вийде 1 березня 2019 року.

3618 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: