Еван Пітерс може зіграти суперлиходія в супергеройському серіалі «Ванда/Віжен»

3 червня 2020,  19:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

В 1 сезоні супергеройського серіалу «Ванда/Віжен», який є спін-оффом фільмів MCU, з'явиться актор Еван Пітерс, відомий завдяки ролі мутанта Ртуті у фільмах франшизи «Люди Ікс».

Непідтверджене повідомлення з сайту Murphy's Multiverse, яке миттєво розлетілося Інтернетом, говорить про те, що Еванс з'явиться в серіалі «Ванда/Віжен» і вже знявся в своїх сценах наприкінці минулого року.

Актор прославився на весь світ завдяки втіленню найшвидшого мутанта у світі на прізвисько Ртуть, який в коміксах Marvel є рідним братом Ванди Максімофф/Багряної відьми, головної героїні серіалу «Ванда/Віжен», яку грає Елізабет Олсен.

В супергеройському блокбастері «Месники: Ера Альтрона» роль П'єтро Максімоффа/Ртуті виконав Аарон Тейлор-Джонсон. На жаль, він загинув у кінці фільму під час битви з Альтроном за Соковію.

Поки не повідомляється, кого саме Еванс зіграє в серіалі «Ванда/Віжен», але сайт Cosmic Book News пише, що він може втілити суперлиходія Мефісто, в образі якого потім повернеться в фільмі «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля».

Чекаємо офіційного підтвердження від Disney та Marvel з приводу участі Еванса в майбутніх проектах MCU. Прем'єра серіалу «Ванда/Віжен» відбудеться в грудні.

2701 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: