В новому фільмі Гая Річі «The Covenant» зіграє зірка «Хлопаків» Ентоні Старр

15 травня 2023,  19:37 | Кастінг

Новий кадр військового бойовика «The Covenant», режисером якого виступив культовий Гай Річі, представляє зірку хітового серіалу «Хлопаки» Ентоні Старра в незвичному образі, в якому він зовсім не схожий на Гоумлендера.

Головним героєм стрічки «The Covenant» виступає сержант Джон Кінлі, чия служба в Афганістані добігає кінця. В один із останніх днів він вирушає на завдання разом із провідником на ім'я Ахмед. Їхня група потрапляє під обстріл, і тільки пораненому Кінлі з Ахмедом вдається вижити. За ними починається погоня, і Ахмед, ризикуючи своїм життям, допомагає Кінлі добратися до кордону та безпечної території.

Ролі сержанта Джона Кінлі та його провідника Ахмеда зіграють зірка супергеройського блокбастера «Людина-павук: Далеко від дому» Джейк Джилленгол та зірка фільму «Чорний краб» Дар Салім.

Тим часом Ентоні Старр, відомий за роллю могутнього та жахливого супергероя-нациста Гоумлендера, у новому фільмі Річі виконає роль Едді Паркера, приватного військового підрядника, до якого по допомогу звертається головний герой.

Екшен-трилер Річі про війну в Афганістані «The Covenant» вийшов у світовий прокат у квітні. Поки складно сказати, чи покажуть його в українських кінотеатрах.

Тим часом Річі вже встиг зняти ще один фільм про війну під назвою «Міністерство неджентльменської війни», де головну роль зіграє зірка «Ліги справедливості» та хітового серіалу «Відьмак» Генрі Кавілл.

1175 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: