«Бунтівний Місяць»: вийшов український трейлер другої частини дилогії Зака Снайдера

20 березня 2024,  19:58 | Новини фільмів

Нарешті ми дочекалися релізу офіційного трейлера науково-фантастичного екшену «Rebel Moon. Частина 2: Та, що лишає шрами» режисера Зака Снайдера, який зняв «Лігу справедливості» та «Хранителів».

Продовження минулорічного фільму «Rebel Moon. Частина 1: Дитя вогню», який ви можете подивитися на Netflix, покаже епічну історію Кори й решти воїнів, готових пожертвувати всім у боротьбі пліч-о-пліч із народом Вельдту задля захисту донедавна мирного селища, що стало новим домом для тих, чию батьківщину відібрав Материнський Світ. Напередодні битви воїнам доведеться постати перед істиною, що криється у їхньому власному минулому, і кожен із них повідає, за що насправді бореться. Уся міць Реалму опускається на повстання, та в скрутну годину утворюються незламні узи, постають нові герої і зароджуються легенди.

В образі головної героїні цієї дилогії Кори повертається акторка Софія Бутелла, відома за фільмами «Кінгсман: Таємна служба», «Стартрек׃ За межами всесвіту», «Мумія», «Атомна блондинка» та «Екстаз».

На платформі Netflix друга частина «Бунтівного Місяця» вийде 19 квітня. Повідомляється, що бюджет дилогії Снайдера склав $166 мільйонів.

421 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: