«Дедпул і Росомаха»: хто така Кассандра Нова (і як вона пов'язана з Професором Ікс)

24 квітня 2024,  15:25 | Новини фільмів

Повноцінний трейлер блокбастера «Дедпул і Росомаха», заснованого на коміксах Marvel, представив свою головну лиходійку Кассандру Нову, яку втілює зірка серіалу «Корона» Емма Коррін. Що про неї відомо?

У своєму третьому (майже) сольнику «Дедпул і Росомаха» антигерой Вейд Вілсон (Раян Рейнольдс), також відомий як Дедпул, буде намагатися врятувати своїх рідних та свій світ, мандруючи мультивсесвітом. І трейлер повідомляє, що головною загрозою для його світу (та інших світів) буде Кассандра Нова.

Кассандра є мутанткою та сестрою-близнючкою Чарльза Ксав'єра, також відомого як Професор Ікс. Знаючи, що вона буде лихою, Чарльз вбив її ще в утробі, проте, очевидно, що в одному зі світів їй вдалося вижити і посіяти хаос.

Ходять чутки, що у Професора Ікс (Патрік Стюарт) буде камео у третій пригоді Дедпула.

Як і її більш відомий брат, Кассандра володіє телепатією та телекінезом, і у трейлері ми бачимо кілька секунд її поєдинку з Росомахою (Г'ю Джекман), що демонструє її могутність поряд з мутантом, якого (майже) неможливо вбити.

Коррін, яка грає Кассандру, стала всесвітньо відомою, зігравши юну принцесу Діану у хітовому історичному серіалі від платформи Netflix «Корона».

В український прокат кінокомікс «Дедпул і Росомаха» вийде 25 липня. Його режисером виступає Шон Леві, який зняв екшени «Персонаж» і «Проєкт "Адам"» та працює над серіалом «Дивні дива».

331 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: